Poštovane koleginice i kolege,

Na osnovu zaključka Skupštine i odluke Upravnog odbora, Nezavisni samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja Srednjobosanskog kantona će dana 14.06.2019.godine (petak), organizirati edukativni seminar za sindikalne aktiviste i članove Sindikata.

Seminar će biti organiziran u hotelu „Central“ u Vitezu (Franšizni centar-sala III sprat) sa početkom u 10,00 sati.

Teme seminara će biti vrlo aktuelne a edukatori će biti istaknuti naučni, nevladini i sindikalni aktivisti, među kojima će biti i dr.Adis Arapović, politolog, univerzitetski profesor, analitičar i doskorašnji projekt menadžer u CCI.

U cilju što kvalitetnije pripreme seminara, svaka sindikalna podružnice je obavezna da najkasnije do 15.05.2019.godine prijavi učesnike seminara na osnovu brojnosti članstva:

  • Sindikalne podružnice koje broje do 25 članova Sindikata mogu prijaviti 3 učesnika
  • Sindikalne podružnice koje broje 26-50 članova Sindikata mogu prijaviti 5 učesnika
  • Sindikalne podružnice koje broje više od 50 članova Sindikata mogu prijaviti 7 učesnika

Sindikalni povjerenik je obavezan da sačini spisak učesnika seminara , te uplati kotizaciju za seminar u visini 10,00 KM po članu na račun Sindikata broj 1610000172240098 sa naznakom „kotizacija za seminar“ , te kopiju spiska i uplatnice dostavi Upravnom odboru najkasnije do 15.05.2019.godine.

Putne troškove za svoje članove snose sindikalne podružnice.

Organizacijske troškove kao što su: iznajmljivanje sale i opreme, ugovorene troškove edukatora, zajednički ručak za sve učesnike seminara, osvježenje za vrijeme pauze tokom rada (planirane su 2 pauze) snosit će Upravni odbor.

Molim sindikalne povjerenike da se drže navedenih termina, te naknadno prijavljivanje i odjavljivanje neće biti moguće, obziorm da će se za sve učesnike seminara izdati adekvatan certifikat.                                       PREDSJEDNIK:

Muhamed Pajić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *