SEMINAR 2020

SINDIKALNE PODRUŽNICE OSNOVNIH ŠKOLA SREDNJOBOSANSKOG KANTONA

n/p Sindikalni povjerenik

Na osnovu Odluke skupštine nezavisnog samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Srednjobosanskog kantona (broj:45/20)  od 18.06.2020.godine, upućujem Vam

P O Z I V

za seminar

Seminar će biti organiziran 15.08.2020.godine u SRC „Ajdinovići“ Olovo, sa početkom u 11 sati.

Seminar je otvoren za sve zainteresirane članove Sindikata.

Program seminara i bit će naknadno utvrđen a jedan od edukatora bit će prof. dr.sci. Esad Bajtal, istaknuti intelektualac i analitičar društvenih zbivanja u Bosni i Hercegovini i šire.

Svaka sindikalna pordružnica može prijaviti koliko želi svojih članova uz kotizaciju od 10,00 KM za svakog člana, te sredstva uplatiti na račun: 1610000172240098 sa naznakom „Kotizacija za seminar“ najkasnije do 05.08.2020.godine, te spisak prijavljenih članova sa kopijom uplatnice dostaviti na fax (030 518 413) ili mail (sinos.tr@bih.net.ba) Sindikata.

Troškove prijevoza će snositi sindikalne podružnice ili sami članovi prema sopstvenom dogovoru. Prijevoz se može organizirati tako što se više podružnica sa približnih lokacija udruže i organiziraju autobuski prijevoz. Kordinatori za organizaciju prijevoza će biti članovi Upravnog odbora i povjerenici sa općina.

Troškove organizacije seminara i troškove boravka članova uključujući hranu i piće snosit će Upravni odbor.

Krajnji rok za prijavu je 05.08.2020.godine.

Prijave nakon tog datuma se neće moći uzimati u obzir zbog organizacijskih obaveza.

Napomena: Ukoliko dođe do ograničavajućih mijera usljed Covida-19 po pitanju okupljana koje bi donio Krizni štab Federacije Bosne i Hercegovine, seminar se neće organizirat o čemu će svi biti pravovremeno obavješteni.

PREDSJEDNIK

Muhamed Pajić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *